dagbesteding lcc

Activiteiten

Ruimte voor creativiteit

Dagbesteding LCC is een ontwikkelingsgerichte dagbesteding voor (jong)volwassenen die ongeacht welke reden dan ook afstand ervaren ten opzichte van de arbeidsmarkt en/of de maatschappij. Bij LCC staat creativiteit centraal. Creativiteit is namelijk een bewezen belangrijke vaardigheid. Die helpt u om met veranderingen om te gaan.

Veranderingen zijn er altijd in het leven, vandaar dat wij daaraan veel waarde hechten. Door middel van diverse activiteiten, individueel of in groepsverband, stimuleren we onze deelnemers en leren we hen dat ze met creatief te denken en bezig te zijn, veel meer kunnen dan ze zelf zouden verwachten.

Creatief denken
Groepsactiviteiten

Inzetten op eigen vaardigheden

De activiteiten die wij aanbieden, zijn o.a. creatief bezig zijn en therapeutische spelletjes. Daarmee zetten we onze deelnemers aan om hun eigen vaardigheden verder te ontwikkelen. We bieden hun een laagdrempelige leer-werkplek waar ze aan hun gevoel van waardigheid en psychische gezondheid kunnen werken.

Dagbesteding LCC speelt goed in op de mogelijkheden en wensen van onze deelnemers. We laten hen activiteiten uitoefenen die niet te belastend zijn en bereiden ze zo goed als mogelijk voor op de arbeidsmarkt. Op die manier vinden mensen met een beperkt arbeidsvermogen eenvoudiger een job die bij hen past.

Meer weten over onze activiteiten?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.